Kırklareli’nde 130 amatör spor kulübüne nakdi yardım yapıldı « Trakya Haber

20 Mayıs 2024 - 21:42

Kırklareli’nde 130 amatör spor kulübüne nakdi yardım yapıldı

reklam
Kırklareli’nde 130 amatör spor kulübüne nakdi yardım yapıldı
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 8:16

293 views
reklam

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kırklareli’nde faaliyet gösteren 130 spor kulübüne 1 milyon 300 bin lira nakdi destek sağlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kırklareli’nde faaliyet gösteren 130 spor kulübüne 1 milyon 300 bin lira nakdi destek sağlandı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törende, spora ve sporcuya her zaman destek olamaya çalıştıklarını söyledi.

Bakanlık tarafından gönderilen ödeneğin kulüplere eşit miktarda dağıtıldığını ifade eden Ekici, kentin spor alanındaki başarısının artması için çalıştıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile kurum müdürleri amatör spor kulüpleri temsilcilerine nakdi yardımlarını teslim etti.

Kaynak: AA
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam