KARATECİ ECEM ÖZEL DEN BÜYÜK BAŞARI… « Trakya Haber

20 Mayıs 2024 - 22:49

KARATECİ ECEM ÖZEL DEN BÜYÜK BAŞARI…

reklam
KARATECİ ECEM ÖZEL DEN BÜYÜK BAŞARI…
Son Güncelleme :

05 Şubat 2024 - 14:04

83 views
reklam

01/04 Şubat tarihleri arasında Adanada yapılan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasında 2013 yıldız bayanlar 36 kg kategorisinde tüm rakiplerini yenerek finale kalan ECEM ÖZEL Türkiye 2.si oldu…

 

Sporcunun Antrenörü Sensei Muzaffer Muyan sporcusunun aldığı sonuçtan dolayı mutlu olduğunu ve sporcusunun mayıs ayında Romanya Bükreş de yapılacak olan Balkan Şampiyonasın da Ülkemizi ve Çatalcamızı temsil edeceğimiz için gururluyuz dedi.

Sensei Muzaffer Muyan sporcusu ile hız kesmeden Balkan Şampiyonasına kadar çalışmalara devam edip hedeflerinin Balkan Şampiyonluğu olduğunuda ekledi…

Daha önce de Yurtiçi ve Yurtdışı çıktığı maçlarda birçok başarısı bulunan Ecem Özel Balkan Şampiyonasında da başarılarına yenisini eklemek istiyor.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam