Silahla Tehdit ve Cezalandırma Kararı « Trakya Haber

21 Mayıs 2024 - 00:23

Silahla Tehdit ve Cezalandırma Kararı

reklam
Silahla Tehdit ve Cezalandırma Kararı
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:36

14 views
reklam

İstanbul’da yaşanan trajik bir olay, eski bir hakim ve eski bir cumhuriyet savcısının oğlu olan Görkem Sertaç Göçmen’in adının tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Göçmen’in, Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği suçlamasıyla yargılandığı ve 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Ancak ceza ertelendi.

Olay, Boyabat Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Müşteki olarak ifade veren Soner Başak, yaşadığı korku ve travmayı dile getirirken, sanık Göçmen’in kendisini tehdit ettiğini ve ateş ettiğini belirtti.

Sanık Göçmen ise savunmasında, kız arkadaşıyla birlikte maytap patlatırken müştekinin kendilerine müdahale ettiğini ve kendisine hakaret ettiğini iddia etti. Ancak mahkeme, Göçmen’in suçlu olduğuna hükmetti ve ceza verdi.

Öte yandan, Göçmen’in daha önce de benzer suçlardan yargılandığı ve çeşitli suçlardan 9 hükmün açıklanmasının geri bırakıldığı belirtildi. Bu yeni olayla birlikte Göçmen’in adı tekrar kamuoyunun dikkatine sunulmuş oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam