Polat’ın Sağlık Durumu Tartışılıyor: Tahliye Talebi ve Adli Tıp İncelemesi Gündemde « Trakya Haber

20 Mayıs 2024 - 22:35

Polat’ın Sağlık Durumu Tartışılıyor: Tahliye Talebi ve Adli Tıp İncelemesi Gündemde

reklam
Polat’ın Sağlık Durumu Tartışılıyor: Tahliye Talebi ve Adli Tıp İncelemesi Gündemde
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2024 - 11:06

18 views
reklam

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yaklaşık 6 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat’ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiası avukatı tarafından dile getirildi. Polat’ın sağlık durumunun cezaevinde tehlike arz edip etmediği merak konusu.

Dilan Polat’ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları yaşadığını ve kendini kesici aletle yaraladığını belirterek, tutuklu olarak cezaevinde kalmasının elverişli olmaması gerekçesiyle tahliye talebinde bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, avukatın öne sürdüğü gerekçelerin uzmanlarca değerlendirilmesini istedi.

Savcılığın kararıyla Dilan Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verildi. Polat’ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi şartları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor alınması talep edildi. Bu kararın ardından Dilan Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edilip hakkında istenilen konularda uzmanlarca rapor alınması ve talebin karara bağlanması bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam