Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde Ücretsiz Eğitimler Başladı « Trakya Haber

21 Mayıs 2024 - 00:23

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde Ücretsiz Eğitimler Başladı

reklam
Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde Ücretsiz Eğitimler Başladı
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 17:33

14 views
reklam

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde kano ve kürek sporları alanlarında ücretsiz eğitimler başladı. Her ay toplam 164 kursiyer, teorik ve pratik eğitimlerini almak üzere merkeze akın ediyor. Kürek sporu için 12, kano sporu için ise 16 yaş üstü bireylerin katılabildiği eğitimler, haftanın 6 günü denizde devam ediyor. Her kursiyerin haftanın 2 günü eğitim aldığı merkezde her hafta 3 farklı grup eğitimlerine 1 ay boyunca devam ediyor.

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi, İstanbul’un en iyi rüzgâr alan bölgelerinden biri olan Dragos’ta hizmete açıldı. Kısa sürede İstanbul’un önemli su sporları merkezleri arasında yerini alan merkez, ücretsiz eğitimlerle su sporlarını her yaştan vatandaşa sevdirmeyi ve sporcu yetiştirmeyi amaçlıyor.

Haftanın 6 günü 3 farklı gruba eğitim veren merkezde her ay 160’dan fazla sporcu yetiştiriliyor. Salı-Perşembe, Çarşamba-Cuma ve Cumartesi-Pazar olmak üzere 3 grup halinde haftanın 6 günü verilen eğitimlere toplam 164 sporcu katılıyor. Kürek ve kano sporunu öğrenmek veya geliştirmek isteyen katılımcılar, haftada 2 gün birer saat eğitim alıyorlar.

Başkan Gökhan Yüksel, Dragos Su Sporları Merkezi’nin Kartal’a önemli bir hizmet olduğunu belirterek, su sporlarını her yaştan vatandaşa sevdirmek ve sporcu yetiştirmek amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam