İmamoğlu, Bahçetepe’ye Tebrik Ziyaretinde Bulundu « Trakya Haber

20 Mayıs 2024 - 21:46

İmamoğlu, Bahçetepe’ye Tebrik Ziyaretinde Bulundu

reklam
İmamoğlu, Bahçetepe’ye Tebrik Ziyaretinde Bulundu
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 17:35

12 views
reklam

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’yi seçim zaferi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ziyaret ederek Bahçetepe ile bir araya geldi. İki başkan, başkanlık binasında gerçekleştirdikleri görüşme sonrasında Gaziosmanpaşa’nın sorunları ve çözüm yolları üzerine ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

İmamoğlu ziyarette, “Başkanımız inşallah çok başarılı olacak. Hem Hakan başkanımıza hem ekibine, ilçe başkanımıza ve burada emeği geçen bütün vatandaşlarımıza seçimde yaşanan bu başarı için teşekkür ederiz. Ama tabii esas başarı şimdi oluşacak. O da hizmetle insanlarımızın mutlu olmasını sağlamak” dedi.

Bahçetepe ise, “Uzun bir süredir burada muhalefette olan bir partideydik. Ama kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İBB’nin ilçemize yaptığı kreşler, statlar, KİPTAŞ konutları dolayısıyla bizim vatandaşla barışık bir politika izlememiz, kent politikası oluşturmamız, bu belediyenin imkanlarından bütün memleketin, bütün mezheplerin, bu ülkede yaşayan bütün yörelerin yararlanabileceği bir politikayı hayata geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam