Bandırma’da Trafik Denetimleri Hız Kazandı « Trakya Haber

21 Mayıs 2024 - 00:52

Bandırma’da Trafik Denetimleri Hız Kazandı

reklam
Bandırma’da Trafik Denetimleri Hız Kazandı
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 17:38

14 views
reklam

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yaya ve sürücüleri bilgilendirme amacıyla denetimlerini artırdı. Bandırma Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen kontrollerde emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı, alkol testi ve evrak kontrolleri titizlikle yapıldı. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, trafiğe uygun olmayan araçlara da para cezası kesildi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik ve bekçilerin desteğiyle alkol kontrolü uygulaması gerçekleştirerek trafiği tehlikeye sokan sürücülerin ehliyetlerine ve araçlarına el konuldu. Trafik Denetleme Amirliği, yaz sezonunda bu tür denetimlerin artarak devam edeceğini ve aynı zamanda yayaların güvenli ulaşımlarını sağlamak için çalışmaların süreceğini belirtti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam