Arnavutköy’de Trafik Haftası Kapsamında Bilgilendirme Uygulaması « Trakya Haber

20 Mayıs 2024 - 21:46

Arnavutköy’de Trafik Haftası Kapsamında Bilgilendirme Uygulaması

reklam
Arnavutköy’de Trafik Haftası Kapsamında Bilgilendirme Uygulaması
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:37

11 views
reklam

Arnavutköy’de trafik haftası dolayısıyla gerçekleştirilen özel bir uygulama ile polis ve jandarma ekipleri, sürücülere trafik kurallarıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Özellikle emniyet kemeri kullanımı, yaya öncelikleri ve uzun yol sürüşlerinde dikkat edilmesi gereken kurallar vurgulandı.

Polis ve jandarma ekipleri, uygulama noktalarında durdurulan araç sürücülerine trafik kurallarını hatırlattı ve bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşlar, yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getirerek, trafik kurallarına uymanın önemini vurguladılar.

Bu tür bilgilendirme uygulamaları, trafik güvenliğinin artırılması ve sürücülerin trafik kurallarına daha fazla dikkat etmeleri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam