Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi’nde Özel Misafirler « Trakya Haber

20 Mayıs 2024 - 22:04

Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi’nde Özel Misafirler

reklam
Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi’nde Özel Misafirler
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 17:49

15 views
reklam

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi, özel misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kez, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri merkezi ziyaret etti. Belediye Başkanı Hakan Şehirli, konuklarına memnuniyetini belirterek, “Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Konakpınar Gençlik Merkezi, doğaseverler için eşsiz bir ortam sunuyor. Konum olarak şehir merkezine yakın olmasıyla dikkat çeken merkez, bungalov evlerde konaklama imkanı sunuyor. Çam ağaçları arasında bulunan merkezde, toplamda 10 bungalov ev ve 2 villa tipi oda bulunuyor. Ayrıca, 7 odalı bir otel de misafirlerine hizmet veriyor.

BASİAD üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın da katıldığı etkinlikte, konuklara Konakpınar Gençlik Merkezi ile ilgili sunum ve tanıtım yapıldı. Misafirler, merkezi gezip doğayla iç içe olan ortamı yakından gördüler. Başkan Şehirli, “Herkesi bu deneyimi yaşamaları için tesisimize bekliyoruz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam